Home

Mr H. van Schuppen

Mr E. van de Water

Praktijk

Honorering

Route

Algemene voorwaarden

Mr Ernst van de Water

Ernst van de Water (1969) studeerde in 1995 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij studeerde vervolgens aan de Ludwig Maximilan Universtitat te Munchen, Duitsland, alwaar hij tevens werkzaam was voor het internationale kantoor Wessing Berenberg-Gossler Zimmerman Lange. In 1998 begon Ernst als advocaat bij Oosterbaan & Van Eeghen Advocaten, alwaar hij werkzaam was binnen een algemene civiele praktijk.

In 2000 trad Ernst in dienst bij Baker & McKenzie in Amsterdam, alwaar hij werkzaam was in de sectie onroerend goed. Ernst stapte in 2002 over naar een middelgroot kantoor te Amsterdam, alwaar hij zich verder heeft gespecialiseerd in het vastgoedrecht.

Ernst startte met Honoré van Schuppen in 2006 het kantoor Van Schuppen & Van de Water Advocaten. Ernst is actief op het terrein van het algemene ondernemingsrecht, het vastgoedrecht (te denken valt aan: huur, koop, bouw, ontwikkeling) en het arbeidsrecht (te denken valt aan: ontslag, reorganisatie, opstellen en beoordelen van contracten). Ernst is tevens het vaste aanspreekpunt en huisadvocaat van vele ondernemers in en rond Amsterdam. Zijn diensten zijn zeer divers en strekken zich uit tot het geven van een eenvoudig advies tot het voeren van procedures. Procesrecht is een belangrijk onderdeel van de praktijk van Ernst, waaronder het voeren van kort gedingen, leggen van beslag, maar ook het voeren van procedures bij de Raad van Arbitrage. Ernst is tevens lid van de huurcommissie te Amsterdam, van verhuurderszijde.